fbpx
30 χρόνια φροντίζουμε για το πρωινό σας
Δημητριακά για όλη την οικογένεια από τη MILLHOUSE
Σχετικά με εμάς

Η ΠΟΡΕΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟ η πρωτη ελληνικη μαρκα δημητριακων

Το κοινό όραμα και οι δυνατές οικογενειακές αξίες δημιούργησαν το 1993 την μάρκα MILLHOUSE. Η ιστορία των ανθρώπων όμως ξεκινά πολύ πιο πριν.

Στην καρδιά του Πειραιά, δίπλα στο πιο πολυσύχναστο λιμάνι της Ελλάδας, ο Θανάσης Καραδήμας ιδρύει την αρχική επιχείρηση τροφίμων. Επί 28 χρόνια προσφέρει εκλεκτά τρόφιμα όπως κακάο, βρεφικά γάλατα και μπαχαρικά τα οποία εισάγει από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα του κόσμου.
Έχοντας μάθει τα μυστικά του εμπορίου, ο γιός του Θανάση, Mύρωνας, αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση εξελίσσοντας τη δραστηριότητα της διεξάγοντας εισαγωγές τροφίμων για λογαριασμό των πρώτων supermarket της χώρας.
Ο Θανάσης, ο Ανδρέας και η Βασιλική Καραδήμα, τα παιδιά του Μύρωνα, μπαίνουν στην επιχείρηση η οποία μετονομάζεται σε ΙΝΤΡΟΦΕΞ διατηρώντας το όνομά της μέχρι και σήμερα. Εκείνοι θα είναι οι πρώτοι που αναλαμβάνουν την εισαγωγή, συσκευασία και διανομή στιγμιαίου καφέ και γάλακτος σε σκόνη στην Ελληνική αγορά. Ταυτόχρονα ιδρύουν το πρώτο σύγχρονο για την εποχή εργοστάσιο της επιχείρησης στον Ταύρο Αττικής.
Το 1993 αποτελεί ορόσημο στην ιστορία της οικογενειακής επιχείρησης καθώς τότε ιδρύεται η πρώτη ελληνική μάρκα δημητριακών με το όνομα MILLHOUSE. Η φιλοσοφία και υπόσχεση της μάρκας είναι η ειλικρίνεια απέναντι στον καταναλωτή προσφέροντας δημητριακά ανώτατης ποιότητας και γεύσης σε προσιτές τιμές. Το πρώτο προϊόν που λανσάρεται είναι οι νιφάδες καλαμποκιού (corn flakes) και γίνεται αμέσως ανάρπαστο.
Τα επόμενα χρόνια η γκάμα των προϊόντων της MILLHOUSE εμπλουτίζεται με δημοφιλή για την εποχή δημητριακά όπως: Choco Flakes, Frosters, Chocolate Pops, Fruit & Fibre και Breakfast Bran.
Καθώς οι ανάγκες της αγοράς προσανατολίζονται στην υγεία και την ισορροπημένη διατροφή, δημιουργείται η σειρά δημητριακών Light & Diet. Η σειρά αποτελείται από νιφάδες ρυζιού και σιταριού ολικής άλεσης σε διάφορες προσμίξεις γεύσεων.
Στην οικογένεια της MILLHOUSE εισάγεται ο πρώτος βιολογικός κωδικός, Corn Flakes BIO, που παράγεται σύμφωνα με αυστηρές προδιαγραφές, χωρίς χημικές ουσίες, με σεβασμό στη φύση και στον άνθρωπο.
Λανσάρονται οι κλασικές νιφάδες βρώμης ολικής άλεσης Quick Oats. Παράλληλα, παρουσιάζονται διάφορες καινοτόμες προσμίξεις όπως οι νιφάδες βρώμης με μείγμα super φρούτων και οι νιφάδες βρώμης με κομμάτια σκούρας σοκολάτας.
Η MILLHOUSE λανσάρει τα προϊόντα CRUNCHY Oat, τις πεντανόστιμες τραγανές μπουκίτσες δημητριακών με βρώμη σε διάφορες υπέροχες γεύσεις. Η MILLOUSE καινοτομεί ξανά με την μοναδική γεύση Crunchy Oat Super Fruits & Dark Chocolate!
Η οικογένεια Καραδήμα, έχοντας πλέον και την 4η γενιά στην εταιρία, έχει ως στόχο να συνεχίσει αδιάκοπα και με αφοσίωση να προσφέρει ποιοτικά δημητριακά MILLHOUSE, φέρνοντας έτσι την πρώτη ελληνική μάρκα δημητριακών κοντά σε κάθε οικογένεια.
ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ
Ιδανική σχέση μεταξύ ποιότητας και τιμής εδώ και 30 χρόνια.

Το brand είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την εξέλιξη της Ελληνικής εταιριάς τροφίμων ΙΝΤΡΟΦΕΞ.

Το 1993 κυκλοφόρησε στην ελληνική αγορά το πρώτο προϊόν Millhouse. Ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της σχέσης εξαιρετικής ποιότητας και προσιτής τιμής, η γκάμα των προϊόντων έχει εμπλουτιστεί και συνεχίζει να εμπλουτίζεται με καινοτόμες συνταγές, διατηρώντας ανταγωνιστικές τιμές, ώστε η κάθε ελληνική οικογένεια να μπορεί να απολαμβάνει την ξεχωριστή γεύση και ποιότητα των προϊόντων.

Στόχος της εταιρείας είναι να βρίσκεται κοντά στον καταναλωτή και να μαθαίνει από αυτόν, ώστε να μπορεί έπειτα να δημιουργεί γι’ αυτόν λύσεις και προϊόντα που θα καλύπτουν πλήρως τις ανάγκες του τόσο σε διατροφικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

30+
Προϊοντα δημητριακών
30
Χρόνια εξειδίκευσης στον τομέα των δημητριακών
150
Εργαζόμενοι στην Ελλάδα
365
Ημέρες σεβασμός στον καταναλωτη

καινοτομια και εξειδικευση στον τομεα των δημητριακων

Γνωρίστε τις μοναδικές και καινοτόμες συνταγές μας!

 

 

ME ΕΥΘΥΝΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Η ασφάλεια των τροφίμων είναι η προτεραιότητα μας και αποτελεί πυλώνα της εταιρικής μας κουλτούρας.

η 1η ελληνικη μαρκα δημητριακων
σε πωλησεισ
μια αμιγως οικογενειακη επιχειρηση

Το 1922, ξεκινώντας το ταξίδι στις γεύσεις και στη γνώση των τροφίμων, ο Θανάσης Καραδήμας δεν θα μπορούσε ποτέ να φανταστεί πώς επρόκειτο να εξελιχθεί η επιχείρηση που με φροντίδα δημιούργησε.

Όλα αυτά τα χρόνια οι γενιές διαδέχονται η μια την άλλη φέρνοντας αέρα ανανέωσης και προόδου και οι παλαιότεροι διδάσκουν τους νεώτερους θεμελιώνοντας τις βασικές αξίες που διέπουν την επιχείρηση. Οι οικογενειακές αυτές αξίες αποτυπώνονται στην μάρκα MILLHOUSE καθιστώντας την μια από τις πιο αξιόπιστες μάρκες δημητριακών στην Ελλάδα.

Πλέον στο τιμόνι βρίσκεται η 4η γενιά η οποία στόχο έχει την διατήρηση της ασύγκριτης ποιότητας των τροφίμων, την καινοτομία, την επέκταση της ποικιλίας και την βιωσιμότητα των τροφίμων.

Τα διαλεχτά υλικά, οι εκλεκτές συνταγές, ο σεβασμός, το μεράκι και η αφοσίωση είναι οι αξίες που ακολουθούμε τόσα χρόνια.

Παραμένουμε πιστοί στον στόχο μας και αξιοποιώντας την εμπειρία, τους πόρους και την τεχνολογία αναβαθμίζουμε τα τρόφιμα που προσφέρουμε κάθε μέρα στους καταναλωτές.

 

Για καλύτερη εμπειρία χρήσης, παρακαλώ γυρίστε τη συσκευή σας σε κάθετη θέση.

Please turn your device in a vertical position
Go down Go to left Go up Go to right Check Close Drag clicked Drag normal Forms close Forms drop down small Forms drop down More Pin Play Balanced Nutrition Salt Free Sugar Free Protein Cocoa Fibers Bio Calories No Palm Oil Antioxidant Vegetarian Whole Grain Product labels bio Product labels new design Underline Facebook Instagram Youtube
Facebook Instagram Twitter Tumblr YouTube Pinterest Pinterest Soundcloud Behance Google Plus LinkedIn Search Email Tik Tok