Choco Crunchy Κέικ

Αφράτο κέικ με γέμιση Choco Crunchy Oat και μπανάνα.


Συστατικά

  • 500 γρ. Choco Crunchy Oat Millhouse

  • 350 γρ. γάλα
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 150 γρ. καστανή ζαχαρη
  • 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100 γρ. σκόνη βρώμης Millhouse
  • 1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ
  • 1 αυγό
  • Μισή μπανάνα

  • Σκεύη
  • 1 φόρμα για κέικ κυκλική
  • 2 μπωλ μεγάλα
  • 1 μίξερ
  • 1 πλατεία

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βουτυρώνουμε την φόρμα πολύ καλά και προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200℃ αέρα με αντιστάσεις.

Βήμα 2
Βάζουμε σε ένα μπωλ το γάλα, το ελαιόλαδο, την καστανή ζάχαρη, το αυγό, το μπέικιν πάουντερ και την μπανάνα και χτυπάμε στο μίξερ πολύ καλά μέχρι να λιώσει η μπανάνα.

Βήμα 3
Σε ένα άλλο μπωλ, ανακατεύουμε το αλεύρι με την σκόνη βρώμης και τα προσθέτουμε σιγά σιγά στο υπόλοιπο μείγμα, προσέχοντας να μην κάνει σβόλους.

Βήμα 4
Βάζουμε το μισό από το τελικό μείγμα μέσα στην βουτυρωμένη φόρμα και προσθέτουμε τα 2/3 Choco Crunchy Oat. Από πάνω ρίχνουμε και το υπόλοιπο μισό μείγμα. Βάζουμε στον προ θερμασμένο φούρνο τη φόρμα και επιτόπου χαμηλώνουμε τη θερμοκρασία στους 165℃ μόνο αντιστάσεις.

Βήμα 4
Ψήνουμε για 30 με 35 λεπτά. Μόλις φουσκώσει και ψηθεί το βγάζουμε από το φούρνο και το αφήνουμε εκτός για 10 λεπτά.

Αφήστε μας τα σχόλιά σας

Άλλες συνταγές

Όλες οι συνταγές