Χρυσαφένια φιλετάκια βακαλάου

Μια διαφορετική αλλά πεντανόστιμη συνταγή. Φιλετάκια βακαλάου παναρισμένα με Light & Diet Millhouse.


Συστατικά

  • 500 γρ. Light & Diet Millhouse

  • 1 φιλέτο βακαλάου
  • 200 γρ. αλεύρι
  • 300 γρ. σκόνη βρώμης Millhouse
  • 5 αυγά
  • 100 γρ. γάλα
  • Ηλιέλαιο

  • Σκεύη
  • 3 δοχεία για τα μείγματα
  • 1 κατσαρόλα
  • 1 τσιμπίδα
  • 1 multi
  • Χαρτί κουζίνας

Εκτέλεση

Βήμα 1
Κόβουμε το βακαλάο σε φιλετάκια των 2-3 εκατοστών.

Βήμα 2
Κάνουμε σκόνη την βρώμη στο multi και την ανακατεύουμε με το αλεύρι (μείγμα 1). Ανακατεύουμε το αυγό με το γάλα και λίγο αλατοπίπερο (μείγμα 2). Σπάμε τα Light & Diet λίγο λίγο (μείγμα 3).

Βήμα 3
Βυθίζουμε τα φιλετάκια στα 3 μείγματα. Πρώτα στο αλεύρι, έπειτα στο αυγό και τέλος στα δημητριακά. Επαναλαμβάνουμε άλλη μια φορά στο αυγό και στα δημητριακά.

Βήμα 4
Βάζουμε σε μια κατσαρόλα ηλιέλαιο μέχρι να κάψει.

Βήμα 5
Με το που κάψει χαμηλώνουμε την θερμοκρασία και βυθίζουμε τα παναρισμένα φιλετάκια με προσοχή να μην σπάσουν, μέχρι να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.

Βήμα 6
Αφαιρούμε με μια τσιμπίδα τα φιλετάκια και τα αφήνουμε για λίγο πάνω σε ρόλο χαρτί ώστε να στραγγίξει το λάδι.

Συνοδεύεται με σως μαγιονέζας αρωματισμένη με lime.

Αφήστε μας τα σχόλιά σας

Άλλες συνταγές

Όλες οι συνταγές