Φουρνιστές μπανάνες

Χρυσαφένιες μπανάνες, ψημένες στο φούρνο με granola και ρόδι.


Συστατικά

  • 200 γρ. Crunchy Oat Millhouse

  • 5 πολύ ώριμες μπανάνες
  • 1 φλιτζάνι βρώμης (120 γρ.)
  • 1 φλιτζάνι αμύγδαλα (200 γρ.)
  • 2 κ.σ. βούτυρο
  • 1/4 του φλιτζανιού μέλι (60 ml)
  • 1 με 2 κ.σ. κανέλα
  • Λίγο ρόδι
  • Λίγο αλάτι
  • Λίγο μοσχοκάρυδο
  • Λίγο γαρίφαλο

Εκτέλεση

Βήμα 1
Τοποθετούμε τα αμύγδαλα σε ένα μπλέντερ και τα χτυπάμε για περίπου ένα λεπτό. Τα προσθέτουμε σε ένα μπολ μαζί με τη βρώμη και το Crunchy Oat. Λιώνουμε το βούτυρο με το μέλι, την κανέλα, το αλάτι και τα μπαχαρικά.

Βήμα 2
Προσθέτουμε όλα τα υλικά μαζί εκτός από τις μπανάνες στο μπολ και ανακατεύουμε.

Βήμα 3
Κόβουμε τις μπανάνες σε φέτες και τις στρώνουμε σε ένα ταψάκι. Στη συνέχεια, απλώνουμε το μείγμα του μπολ από πάνω και ψήνουμε στους 180℃ για 20 λεπτά.

Βήμα 4
Όταν πάρει ένα χρυσαφένιο χρώμα, το βγάζουμε από το φούρνο, ρίχνουμε το ρόδι και το απολαμβάνουμε ζεστό!

Αφήστε μας τα σχόλιά σας

Άλλες συνταγές

Όλες οι συνταγές