"Ποιότητα: ο πιο σημαντικός παράγοντας για τη διάθεση κάθε νέου Millhouse προϊόντος στην ελληνική αγορά."

Σχετικά με εμάς

Τα προϊόντα Millhouse αποτελούν ένα από τα κατοχυρωμένα brands της εταιρείας ΙΝΤΡΟΦΕΞ Ε.Π.Ε, η οποία θεωρείται σήμερα μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρίες συσκευασίας τροφίμων.

Το brand είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με την πορεία και την εξέλιξη της ΙΝΤΡΟΦΕΞ, καθώς το 1993 παρουσιάστηκε το πρώτο Millhouse προϊόν στην ελληνική αγορά και σιγά σιγά, ακολουθώντας πιστά τη φιλοσοφία της σχέσης εξαιρετικής ποιότητας και καλής τιμής, η γκάμα των προϊόντων έχει εμπλουτιστεί και συνεχίζει να εμπλουτίζεται με καινοτόμες συνταγές, διατηρώντας χαμηλές και ανταγωνιστικές τιμές, ώστε η κάθε ελληνική οικογένεια να μπορεί να απολαμβάνει την ξεχωριστή γεύση και ποιότητα των προϊόντων.

Η συνέπεια που έχει δείξει η εταιρεία απέναντι στην πολύ δύσκολη οικονομική κρίση που βιώνει η Ελλάδα, αποτυπώνεται στη φιλοσοφία της, αναφορικά με τα προϊόντα Millhouse. Το πρωταρχικό στοιχείο που λαμβάνεται υπ’ όψιν, πριν τη διάθεση οποιουδήποτε προϊόντος στην ελληνική αγορά, είναι ο συνδυασμός της εξαιρετικής ποιότητας με την χαμηλή τιμή.

Aκολουθώντας πιστά, λοιπόν, τη φιλοσοφία αυτή, στόχος είναι η καθιέρωση των προϊόντων Millhouse ως η πλέον αναγνωρίσιμη ελληνική μάρκα δημητριακών.

Τα προίόντα Millhouse διατίθενται στις παρακάτω επιλεγμένες αλυσίδες καταστημάτων.

Πού θα μας βρείτε